Избањата во чист воздух и природна убавина, оваа вила е уникатно место каде наместо автомобили и бучава ќе се сретнете со неверојатен мир и прекрасна околина. Вилата е идеална за сместување на едно четиричлено семејство. На располагање се три двокреветни соби со дневен простор, сателитска антена за ТВ и радио, кујнаа и бања. Фурната, огништето и скарата со која располга ќе Ви овозможат приготвување на локални специјалитети. Доколку уживате во прошетки на само пет до десет минути пешачење се наоѓа Беровско Езеро кое ќе ви понуди незаборавен поглед.

Чиплакова колиба
Чиплаковска Марија
Моб: +38978203663
Моб: +38970491690

Property Features

  • Двор: (Летниковец) (Фурна) (Скара)
  • Тип на сместување: (Самостојна исхрана)
  • Греење: (Парно)
  • Бања: (Една заедничка бања)
  • Кујна: (една заедничка кујна)
  • спорт и рекреација)

    Местоположба