ВИП Хотел – Берово*** е основан во 2010 година, изграден во модерен стил и е лоциран до самото езеро, со прекрасен поглед на околните шуми и зелените планини во близина на Берово, Македонија. Фирмата под која го раководи својот бизнис е основана во 1989 година.

WIP HOTEL се наоѓа до самото езеро, со прекрасен поглед на околните шуми и зелените планини па доколку сакате да избегате од градската врева, стресното секојдневие, сообраќајниот метеж, и барем за кратко да им се вратите на мирот, спокојството и природата во Македонија, испланирајте викенд на Беровско езеро. Берово е сместено во Малешевијата, на крајниот источен дел на Македонија, на двата брега на реката Брегалница.

ЦЕНОВНИК ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ВИП ХОТЕЛ БЕРОВО 2015

Термини Викенди во март, април, мај и септември Работни денови во март, април, мај и септември Јуни Јули и август Викенди во октомври, ноември и декември Работни денови во октомври, ноември и декември
Студија Цени грејна сезона
1/1 16 12 15 17 27 20
1/2 10 7 8 10 15 10
1/3 9 6 7 9 12 9
1/4 8 5 6 8 9 8
1/5 6 4 5 7 7 7
Апартмани Цени
1/1 26 22 22 30 40 30
1/2 15 10 12 15 20 15
1/3 12 9 10 12 15 10
1/4 10 8 9 10 13 9
1/5 9 7 8 9 11 8
1/6 8 5 7 8 9 7
Цените се во евра на база ноќевање +појадок со вклучено т.т. и ДДВ за ноќ по особа , а плаќањето е во денарска противвредност по курс на денот на плаќањето 1 евро = 62.00ден.
Ручек 259,00 денари (сезонска салата, супа, свинско/пилешко/говедско или риба со гарнир, десерт (овошје)
Вечера 249,00 денари (без супа)
Сместување на едно дете до 6 години, ноќевање во свој кревет и појадок гратис, ручек – 125,00 денари, вечера – 125,00 денари
Сместување на две деца до 6 години, во свој кревет, појадок, ручек или вечера – 50% (цена на еден возрасен)
ИНФО:Автобуски превоз Скопје-Берово во 08:30 часот и Берово-Скопје во 17:00 часот. Секој ден
Такси: Берово – Автобуска – Вип Хотел (6 км) околу 150,00 денари
Плаќање може на повеќе рати по договор ,на ж-ска,со кредитна картица (виза, маестро, мастер, американ, дајнерс)

Видео

Местоположба