Берово Хестиа апартманите се изградени 2012 година. Објектот располага со 3 апартмани (4 возрасни), 2 студија (3 возрасни или 2 возрасни и 2 деца) и 2 соби (2 возрасни). Секоја од собите е комплетно луксузно опремена, со сопствена тераса за релаксирачки одмор, WC, ТВ, минибар и Wi-Fi.

Апартманите и студијата се опремени со чајна кујна, а на располагање е и заедничка просторија-ресторан со кујна опремена со шпорет со рерна, фрижидер и машина за перење на садови.

Сопственик : Тони Кантурски

Контакт лице:
Тони & Радмила Кантурски
Моб:
+38975346321
Facebook:
Berovo Hestia Apartments
Web: www.berovohestia.mk

Адреса на објектот: Беровско Езеро
E-Mail: hestia@berovohestia.mk

Property Features

  • Греење: (Парно)
  • Двор: (Скара; паркинг простор; детско катче)
  • Бања: (Секоја соба има сопствена бања со WC)
  • Кујна: (Секоја соба има сопствена кујна)
  • Фрижидер: (Секоја соба има фрижидер)
  • Интернет: Wi-Fi

    Видео

    Местоположба