Ристово Меанче 2 е туристичко угостителски објект со 2 двокреветни соби и два апартмани двособни со ресторан од 90 стола и летна тераса со капацитет од 150 стола – Услуги: Капацитет за сместување и ресторански услуги

Ристово Меанче 2 е подружница на Ристо дооел -Пехчево која веќе 18 години постои месарница Ристо и 8 години Ристово Меанче во центарот на Пехчево.
Со својата долгогодишна чесна и квалитетна работа ја проширува својата дејност и во Берово како нови концесионери на некогашниот добро познат ловен дом во месноста Јуовец-Берово.
Објектот се карактеризира со прекрасна локација над градод и неодолив поглед кон самиот, со разновидна вегетација од околниот парк како и близината на борова шума од месноста.
Капацитетот за сместуванје е удобен и пријатен а ресторанот нуди најразновидни домашни и традиционални специјалитети и веке докажаната скара од Ристово меанче.

Сопственици: Благој и Богданчо  Богдановски
Ристово Меанче 2

ул.Туристичка б.б
E-Mail: ristovomeance2@yahoo.com
Моб: +38978361740

Тел: +38933550804
Контакт лице: Благој Богдановски
Адреса на објектот:
Ул„Пионирска“ БР35

 

Местоположба