Оддалечена на само петстотини метри од Беровско Езеро сместена во борова шума се наоѓа оваа вила која може да ви понуди незаборавен одмор. Вилата нуди сместување на седум лица или една трокреветна и две двокреветни соби сместени на прв и втор спрат. Заедничката кујна и фурната овозможуваат спремање на локални специјалитети, во кои ќе уживате во мирната средина и чистиот воздух кој ве опкружува.

Ранч “Фета“
Сопственик: Славчо Малиновски
Контакт лице: Славчо Малиновски
Моб: +38978309871
Контакт лице: Гроздена Малиновска
Моб: +38972556215
Беровско езеро

Email: tmalinovska@yahoo.co.uk

Property Features

  • Тип на сместување: (Самостојна исхрана)
  • Кујна: (една заедничка кујна)
  • Двор: (Летниковец) (Тераса) (Фонтана) (Поглед кон езерото) (Скара) (фурна)
  • Греење: (Дрва)
  • Бања: (Две )
  • Бања: (Две бањи)

    Местоположба