Уникатна можност да поминете прекрасен одмор во еден од најубавите предели на Беровско Езеро. Мотелот има можност за сместување на петнаесет гости. На располагање се два апартмани и три двокреветни соби со посени бањи. Покрај големата летна кујна има и заедничка покриена кујна од која има прекрасна панорама на Беровско Езеро. Мотел Бистра располага и со сопствен паркинг. Близината на асфалтниот пат овозможува одлична поврзаност на вилата со атрактивните природни локалитети.

Мотел “Бистра“
Контакт лице: Стоиловски Владо
Моб: +38970595601
Моб: +38978395601
Facebook: vlado stoilovski
Skype:
vlado stoilovski

Стоиловска Бистра
Моб: +38976464554
Домашна адредса: Пионерска бр 5

Тел: +38933471447
Беровско езеро

motel_bistra002en

 

Property Features

  • Тип на сместување: (Самостојна исхрана)
  • Двор: (Летниковец - Скара - Паркинг простор)
  • Греење: (Дрва-електрична енергија комбинирано)
  • Бања: (Апартманите и студијата се опремени со сопствена бања и WC)
  • Кујна: (Апартманите има посебна кујна а другите соби имаат заедничка кујна)
  • 2 Апартмани - 2 Двокреветни Соби - 1 Трокреветна соба - 3 Брачни соби

    Местоположба