Реставрираната стара куќа која датира од 1900 год се наога во централното градско подраче. куката има капацитет од 20 легла од кои 3 двокреветни соби со сопствена бања  телевизор и интернет. 2 апартмани со поврсина од  по 45 м 2  комплетно опремени кујни бањи телевизија интернет  ( капацитет на еден апартман 7 легла).

Веднаш до куќата се наоѓа ресторан кој постои од 1968 год чие што мени изобилува со специјалитети на скара, пици и традиционална кујна.

Малешевска куќа – МРС
ул. Моша Пијаде
Моб: +38976480134 Звонко
Моб: +38975488714 Маја
Капацитет: 20 Легла
e-mail: zvonkopeovski@yahoo.com

back-box

Местоположба