Во близина на градскиот пазар и автобуската станица во Берово се наоѓа Куќа ПОЛИ која располага со 8 легла на приземје. Ќуќата расплага со дневен простор со ТВ, заедничка доброопремена кујна, трпезарија и  купатило. За пријатен престој и релаксација можете да уживате во дворот на куќата, а во непосредна близина на куќата се наоѓаат сите позначајни објекти потребни за вас и вашето семејство.

Соби за издавање во центарот на Берово. Пријатно место за престој и релаксација за Вас и Вашите најблиски. “Куќа ПОЛИ” располага со 8 легла на први кат и 8 легла на втори кат, панелно греење во секоја соба,ТВ во секоја соба, на секој спрат по една заедничка добро опремена кујна, трпезарија и купатило. Bо непосредна близина се наоѓаат сите позначајни објекти потребни за Вас и Вашето семејство.

Сопственик: Здравковска Татјана
Домашна адреса: Ул. Страшо пинџур Бр.12
Контакт лице: Здравковска Татјана
Адреса на објектот: ул. Задарска бр. 1
Facebook: Куќа Поли и Бранко
Моб: +38971351480
Моб: +38978429118
Тел: +38933471767

Местоположба