Куќа “Бранко” се наоѓа на само 150м од центарот на Берово во близина на автобуската станица и градскиот пазар.Располага со добро опремено купатило,три соби-секоја со ТВ и безжичен интернет добро опремена кујна,и дворно место погодно за одмор и релаксација!

Сопственик и контакт лице:
Фурнаџиски Бранко
Моб: +38971218655
Тел: +38933471336
Домашна адреса: ул”Неретва” 1 Берово
Адреса на објектот: ул”Задарска”1 Берово
Facebook: Dusko Furnadziski
E-Mail: furnagiski@yahoo.com
Skype:
dfurnagiski

Местоположба