На само седум километри од Берово со поглед на Беровското Езеро се наоѓа „Вила Фидански“ оваа вила нуди сместување за 14 лица. Пред вилата се простира езерото и прекрасната борова шума што претставува прекрасен поглед.

Сопственик: Горан Фидански
Контакт лице: Горан Фидански
Моб: +38970762340
Тел: +38933448527
Домашна Адреса: Ул „Никола Петров“ Бр.14
Facebook: Goran Fidanski
E-Mail: fidanskigoran@yahoo.com

 

Вкупно легла: 14
1 Апартман опремен со сопсвена бања џакузи и туш кабина со масажери
3 Брачни соби со брачен кревет и сопсвена бања.
4 Еднокреветни соби.

 

Property Features

  • Тип на сместување: (Самостојна исхрана)
  • Греење: (Парно)
  • Двор: Летниковец; Фурна; Скара; Паркинг простор; Парк 800m2

Видео

Местоположба