Вила Санде се наоѓа на само 180м од Беровското езеро. Нуди сместување за 6+2 лица со капацитет од 3 соби, опремени со WC, фрижидер Телевизор и една заедничка кујна. Капацитетот на собите е 2+4 особи. Пред вила се простира езерото и богатата борова шума. За гостите може да понудиме и домашнo подготвени јадења.

Моб: +38972261202
Моб: +38978641035
Моб: 078 460 886

Капацитет: 6 Легла (2 Спални + 2 Кревета)


Цена:
По договор

Местоположба