На само шест километри од Берово се наоѓа идеално место за пријатен одмор и рекреација. Затскриена во густата борова шума, со поглед на Беровско Езеро, со капацитет од осум легла, модерно опремен дневен простор, камин, кујна, бања, и прекрасни тераси ви нуди вила Марија.
Самата близина на езерото Ви овозможува спортски риболов и други рекреативни активности.

Вила “Марија“
Шумански Звонко
Моб: +38978272977
Моб: +38970214703
Тел: +38933471613
Шуманска Драгица
Моб: +38970374439

2vila_marija002en

Property Features

  • Тип на сместување: (Самостојна исхрана)
  • Греење: (Парно)
  • Кујна: (една заедничка кујна)
  • Двор: (Летниковец) (Тераса) (Поглед кон езерото) (Скара)
  • Бања: (4 бањи и WC)

Местоположба