Вила „Алекс“
Сопственик:
Zorka Seliger
Контакт лице: Мирјана Козовска
Моб: + 077 552 108 – Зорка
Моб: + 070 380 550, 071 279 765 – Мирјана

Property Features

  • Греење: (Парно на дрва)
  • Прв спрат: дневна; кујна; трпезарија; бања; тераса
  • Втор спрат: 3 спални со 1 заедничка бања

Местоположба