Куќа “Маја” се наоѓа на само 150м од центарот на Берово во близина на градскиот пазар. Има посебен влез за туристите што овозможува потполна дискреција и нуди цел кат на располагање. Располага со добро опремено кујна, купатило и две соби со брачен кревет. Нуди сместување за 5 лица. Дневна соба со ТВ и кабловска телевизија како и безжичен интернет. Дворно место со летниковец. Куќата е идеална за фамилиарен престој и одмор.

Сопственик и контакт лице: Маја
Моб: +38970354980
Моб: +38970213086
Тел: +38933471467
Домашна адреса: ул”Јане сандански” Бр. 33

Местоположба