БЕРОВО АНИ АПАРТМАНИ се изградени во 2014 год. Објектот се наоѓа во центарот на БЕРОВО, располага со 6 луксузно опремени апартмани (4 брачни, 1 трокреветна и 1 двокреветна соба). Секоја соба има сопствена бања, тераса, TV,WiFi, а 3 од апартманите имаат и сопствена кујна. Опремени се со модерен и стилски дизајниран мебел. Во склоп на објектот работи и шанк кој располага со сите видови пијалоци и кафе.

ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕ НЕ!Најдобар избор на вистинско место. МАЛЕШЕВИЈАТА Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР…еколошки чисто подрачје, благи сончеви зраци, свеж воздух, здрава органска храна, рајска убавина што со прв поглед ќе ја плени вашата душа.. Дојдете и уживајте во раскошната и дарежлива МАЛЕШЕВСКА ПРИРОДА што во себе крие благодети на посебен мир и спокој. ПОВЕЛЕТЕ!! БЕРОВО Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР!!

Сопственик: Манчо Рабаџиски
Телефон на сопственикот: 075496391
Контакт лице: Наташа Рабаџиска
Мобилен тел на контакт лицето: 078396391
Адреса на Oбјектот: ул.Маршал Тито бр.26А
Е-пошта: natasarabadziska@yahoo.com
Skype Адреса: rabadziski.manco
Facebook: АНИ Апартмани

Местоположба