Туристичкиот локалитет „Браната“се наоѓа на 5 км од градот Берово на брегот на Беровско езеро и надморска височина од околу 1000 м.н.в. Сместено во пазувите на столетните борови, букови и дабови дрвја, погалени од сончевите зраци, а благодарение на природните климатски услови, ова еколошки чисто подрачје претставува вистинска “воздушна бања“. Долж езерото се протегаат голем број вили, прекрасни терени за излет, рекреација и спортови.

 • Вила „Нешо“

  Беровско Езеро,

  Цена по договор

  Сопственик и контакт лице: Сашко Нешовски Моб: +38978846577 Тел: +38933471319 Домашна Адреса: Маршал Тито бр.125 Facebook: neso nesovski E-Mail: sasko_nesovski@yahoo.com Skype: sasko663 Повеќе Информации...

  • Кревети8
 • Се издава
  Вила „Санде Шумаро“

  Беровско Езеро,

  Цена по договор

  Вила Санде се наоѓа на само 180м од Беровското езеро. Нуди сместување за 6+2 лица со капацитет од 3 соби, опремени со WC, фрижидер...

  • Кревети6
 • Вила Алекс

  Беровско Езеро,

  Цена по договор

  Вила „Алекс“ Сопственик: Zorka Seliger Контакт лице: Мирјана Козовска Моб: + 077 552 108 – Зорка

  • Кревети6
 • Берово Хестиа Апартмани

  Беровско Езеро,

  Цена по договор

  Берово Хестиа апартманите се изградени 2012 година. Објектот располага со 3 апартмани (4 возрасни), 2 студија (3 возрасни или 2 возрасни и 2 деца)...

  • Кревети22
 • Вила „Фидански“

  Беровско Езеро,

  Цена подоговор

  На само седум километри од Берово со поглед на Беровското Езеро се наоѓа „Вила Фидански“ оваа вила нуди сместување за 14 лица. Пред вилата...

 • Се издава
  Хотел WIP

  Беровско Езеро,

  ВИП Хотел – Берово*** е основан во 2010 година, изграден во модерен стил и е лоциран до самото езеро, со прекрасен поглед на околните...

  • Min Stay1
 • Вила „Марија“

  Беровско Езеро,

  За едно лице 450 Ден

  На само шест километри од Берово се наоѓа идеално место за пријатен одмор и рекреација. Затскриена во густата борова шума, со поглед на Беровско...

  • Кревети8
  • Baths4
  • Guests8
  • Min Stay1
 • Се издава
  Вила „Чичак“

  Беровско Езеро,

  Цена по договор

  Затскриена во густата борова шума која што е карактеристична за пределите околу Беровско Езеро испреплетена со патеки кои ќе ви овозможат пријатни и долги...

 • Мотел „Бистра“

  Беровско Езеро,

  Цена по договор

  Уникатна можност да поминете прекрасен одмор во еден од најубавите предели на Беровско Езеро. Мотелот има можност за сместување на петнаесет гости. На располагање...

  • Кревети20
  • Guests20
  • Min Stay1
 • Се издава
  Ранч „Фета“

  Беровско Езеро,

  Цена по договор

  Оддалечена на само петстотини метри од Беровско Езеро сместена во борова шума се наоѓа оваа вила која може да ви понуди незаборавен одмор. Вилата...

  • Кревети7
  • Baths2
  • Guests7
  • Min Stay1