Распространета на двете страни од реката Брегалница на само 2 км од градот Берово се наоѓа уште една туристичка населба позната под името “Абланица“. Жуборот на реката и пространото зеленило ги одмара очите и ја исполнува душата со мир. Далеку од градската бучава во атарот на ова подрачје, изникнале како печурки голем број вили чии врати се отворени во секое време за вас драги гости.

  • Вила Јока

    Абланица,

    Цена по договор

    Вила Јока Населба Абланица Јован Миличински Моб: +38975542273 E-Mail: jovan.milicinski@gmail.com Адреса: Задарска 35а Facebook: Jovica Milicinski Skype: jovica_berovo

    • Кревети8