Богато културно - историско наследство

Различните типови на сместувачки капацитети овозможуваат бројни можности за доживување на различни содржини во срцето на прекрасната природа во Берово. Ве покануваме да се релаксирате и да заборавите на вашите грижи.

Извонредно сочувана природа

Благодарение на природните климатски услови, ова еколошки чисто подрачје претставува вистинска “воздушна бања“.

Однесувајте се кон самите себе најдобро и уживајте во чистиот воздух, природата, традицијата, културата, единствените вкусови на хранада подготвена од органско потекло. Ние ви помагаме со изборот на сместувачки капацитет.

Вашето истражување на општина Берово ќе биде исполнето со прекрасни моменти и гостопримство.

Tрадиционалната малешевска кујна

Незаборавно уживање во вкусови на гастрономските специјалитети