Македонски (Macedonian)

Платени реклами

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Има 40 гости присутни
www.berovobooking.com.mk

Други локации

Насловна

“Резервирање преку интернет“

 

Различните типови на сместувачки капацитети овозможуваат бројни можности за доживување на различни содржини во срцето на прекрасната природа во Берово. Ве покануваме да се релаксирате и да заборавите на вашите грижи.

Однесувајте се кон самите себе најдобро и уживајте во чистиот воздух, природата, традицијата,културата, единствените вкусови на хранада подготвена од органско потекло. Ние ви помагаме со изборот на сместувачки капацитет и резервирање преку интернет директно од нашиот туристички портал www.berovobooking.com.mk.

Вашето истражување на општина Берово ќе биде исполнето со прекрасни моменти и гостопримство.

SNV Netherlands Development Organisation
SNV: Connecting people's capacities
www.snvbalkans.org

SNV Macedonia
Skopje

SNV Skopje Office
Ul.Dane Krapchev 10а
1000, Skopje
Macedonia
+389-2-321732012

 

Здружение на приватни сместувачки капацитети

Малешевски рај Берово

 
http://berovobooking.com.mk/mk/vilasrna.html
 
You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.